Avisen danmark podcast

Podcasts på Avisen Danmark → Lyt med lige her

Find alle episoder af vores podcasts lige her.

Jeg anbefaler, at du forsøder januar med de bedste podcasts

Jeg anbefaler, at du forsøder januar med de bedste podcasts | avisendanmark.dk

Så vil jeg anbefale, at du forsøder januar måned med de virkelig gode podcasts, som vi har på hylderne hos Avisen Danmark.

Podcasts: Er du én af dem, der er gået på slankekur? Holder du hvid januar uden alkohol? Eller måske venter du på, at vi igen kan sidde på en restaurant efter klokken 23 – eller gå på floor, som de unge kalder det, der i gamle dage hed “dans på kroen”?

Avisen Danmark → Nyheder, der binder danskerne sammen

Vi opdaterer, udfordrer og forbinder danskerne – så de kan tale med om dét, der rører sig, blive klogere og træffe gode valg i hverdagen.

Podcast: Adapter → Lyt til alle afsnit her – Avisen Danmark

Podcast: Adapter → Lyt til alle afsnit her

Adapter er en teknologi-podcast, der hjælper dig med at finde hoved og hale i alt fra robotstøvsugere til digitale fodspor.

Her er lyden til en forrygende start på året | avisendanmark.dk

Podcast: 2022 er i fuld gang, og i de podcasts, som jeg anbefaler i denne uge, er der lyd til en forrygende start på året. Her er både gode nyheder om corona i …

Podcast: 2022 er i fuld gang, og i de podcasts, som jeg anbefaler i denne uge, er der  lyd til en forrygende start på året. Her er både gode nyheder om corona i “Ugens vigtigste”, Erhvervsklubben har relanceret sig i en ny og forbedret udgave, og så er der masser af politiske analyser i “Politik med..

Lyt: Alt det du ikke vidste om ugens hovedperson

Lyt: Alt det du ikke vidste om ugens hovedperson | avisendanmark.dk

Og viden om, hvordan Inger Støjberg behandler de venner, som sendte hende i Rigsretten. Avisendanmark.dk/podcasts – Ugens vigtigste …

Podcast: Når der bliver skrevet historie, er der meget at sige. Og i denne uge blev der skrevet historie. En historie på 60 dages fængsel til tidligere minister Inger Støjberg. En dom, der er skrevet og sagt meget om. Men alligevel er der ny viden at hente i de podcasts om dommen, som podcastredaktø..

Hør artiklen, som alle taler om – og så er der hjælp til forældre …

Hør artiklen, som alle taler om – og så er der hjælp til forældre og sejrshungrende partier | avisendanmark.dk

I podcasten går vi bag om kommunalvalget og ser også på en overset sejr. Derfor anbefaler jeg den. Avisendanmark.dk/podcasts Ugens vigtigste. 3 Der er hjælp på …

Podcast: Uden at have lavet en officiel afstemning, tør jeg godt sige, at journalist Tommy Byrnes artikel om Lars Høgh fra sidste weekend er ugens mest omtalte.

Fejr nytår med den bedste lyd | avisendanmark.dk

Podcast: Den første dag i et nyt år er særlig. Og du kan fejre nytåret med god lyd fra de podcasts, som podcastredaktør Signe Vestergaard Bansø anbefaler i …

Podcast: Den første dag i et nyt år er særlig. Og du kan fejre nytåret med god lyd fra de podcasts, som podcastredaktør Signe Vestergaard Bansø anbefaler i denne uge. I den politiske podcast er der små drillerier, du kan høre årets mest læste i “Danmark fortæller”, og så er der gode råd til januarud..

Lyt: Ikke alt var bedre i gamle dage, men fyrværkeritraditionen …

Lyt: Ikke alt var bedre i gamle dage, men fyrværkeritraditionen var | avisendanmark.dk

Sådan skriver Avisen Danmarks kulturredaktør Anette Hyllested i sin seneste … og i dette afsnit af podcasten ‘Danmark fortæller’ læser hun klummen op.

“Skal man absolut fyre krudt af, bør det begrænses til mellem klokken 24 og 01 nytårsaften. Bum!”

Hør podcasts mens vi venter på bedre tider | avisendanmark.dk

Hør podcasten “Ugens vigtigste” og få mere af forklaringen. avisendanmark.dk/podcasts – Ugens vigtigste. 3 Hvem er kongen af Føtex Bistro?

Podcasts: Restriktionerne bliver færre på søndag, vi kan snart mærke, at det bliver lysere, corona slipper formentlig taget i foråret, og en dag kommer vi måske til at se godt ud med cykelhjelm.

Keywords: avisen danmark podcast