Bethlehem sang tekst

Gamle Danske Sange: Et barn er født i Bethlehem – Ugle.dk

Gamle Danske Sange: Et barn er født i Bethlehem

Tekst: N. F. S. Grundtvig, 1820. Melodi: A. P. Berggreen, 1849. Et barn er født i Bethlehem, Bethlehem, thi glæder sig Jerusalem. Halleluja, halleluja!

Gamle Danske Sange: Et barn er født i Bethlehem

Et barn er født i Bethlehem | Sangglad

Guds engle der os lære brat at synge, som de sang i nat: Halleluja, halleluja! Et barn er født i Bethlehem. Tekst: N.F.S Grundtvig. Melodi: skrevet med …

Et barn er født i Betlehem – Højskolesangbogen

Et barn er født i Betlehem

Sangen er en bearbejdning af en gammel folkelig salme, som Grundtvig hørte som barn, og som han senere lavede om til en julesang for børn.

Sangen er en bearbejdning af en gammel folkelig salme, som Grundtvig hørte som barn, og som han senere lavede om til en julesang for børn. Salmen fortæller historien om Jesu fødsel i en sjælden folkelig enkelhed. Højskolesangbogen angiver den tyske visemelodi, som A.P. Berggreen bearbejdede til brug for Grundtvigs tekst.

Et barn er født i Betlehem – Folkekirken.dk

Et barn er født i Betlehem | Folkekirken.dk

Du kan høre salmerne, læse om dem og printe teksten. Salmerne er indsunget af kor i … Et barn er født i Betlehem … Guds engle sang med fryd derom:

Et barn er født i Betlehem

Tekst · 1. Et barn er født i Betlehem, Betlehem,. thi glæde sig Jerusalem. · 2. En fattig jomfru sad i løn, sad i løn,. og fødte himlens kongesøn. · 3. Han lagdes …

Denne side indeholder en interaktiv afspiller til salmer og børnenes sange

Et barn er født i Betlehem – her får du teksten – Femina

Et barn er født i Betlehem – her får du teksten | femina

18. dec. 2015 — Han lagdes i et krybberum, Guds engle sang med fryd derom: Halleluja, halleluja! Og Østens vise ofred der guld, røgelse og myrra skær. Halleluja …

“Et barn er født i Betlehem” – her får du sangteksten i en printvenlig version til at tage med rundt om juletræet. God jul fra FEMINA!

Salme 104 – Den Danske Salmebog Online

Den Danske Salmebog Online – Salme 104

FIND salmen. Søg på: ord i titel eller tekst; nummer, komponist, forfatter … Et barn er født i Betlehem … Guds engle sang med fryd derom:

På Den Danske Salmebog Online kan du høre melodierne og finde teksterne til salmerne i Den Danske Salmebog. Du kan finde forslag til salmer til forskellige lejligheder: Dåb, konfirmation, bryllup og begravelse samt advent, jul, påske og pinse.

Et barn er født i Bethlehem – Fest ABC

Han lagdes i et krybberum, Guds engle sang med fryd derom. Halleluja, halleluja! Og østens vise ofred’ der guld, røgelse og myrra skær.

Et barn er født i Betlehem | LiederNet

by Andreas Peter Berggreen (1801 – 1880), “Et barn er født i Betlehem”, 1853. [. text verified 1 time. ] · by Frederikke Egeberg (1815 – 1861), “Julesang”, from …

Texts and Translations to Lieder and other classical vocal works in more than a hundred languages

NFS Grundtvig (1783–1872) – Et Barn er født i Bethlehem

N.F.S. Grundtvig: »Et Barn er født i Bethlehem« fra Psalmer og aandelige Sange (1868)

Et Barn er født i Bethlehem … Guds Engle sang med Fryd derom: … Teksten følger N.F.S. Grundtvig: Psalmer og aandelige Sange, Bd. 1, Kbh., 1868, pp.

Kalliope er en database indeholdende ældre dansk lyrik samt biografiske oplysninger om danske digtere. Målet er intet mindre end at samle hele den ældre danske lyrik, men indtil videre indeholder Kalliope et forhåbentligt repræsentativt, og stadigt voksende, udvalg af den danske digtning.

Keywords: bethlehem sang tekst