Find fest app

Tonite – Swipe dig til fester on the App Store

28. jan. 2022 — Download Tonite – Swipe dig til fester and enjoy it on your iPhone, … Free; Offers In-App Purchases … Find festen eller start den selv!

Read reviews, compare customer ratings, see screenshots and learn more about Tonite – Swipe dig til fester. Download Tonite – Swipe dig til fester and enjoy it on your iPhone, iPad and iPod touch.

Tonite – Swipe dig til et hyggeligt selskab

Find festen eller start den selv. Om vores app Download nu … Når du har matchet med folk kan du se deres fest opslag og finder du opslaget interessant kan …

Er du træt af at dig og gutterne eller veninderne ikke har nogen planer? Tonite hjælper dig med at få en sjov aften i selskab med nye mennesker.

Ny dansk fest-app bliver genvej til fede privatfester

Ny dansk fest-app bliver din invitation til fede privatfester – Eurowoman – ALT.dk

23. dec. 2022 — Seks gæve gutter fra Danmark har fået en idé. En god idé. De har lanceret appen ‘Heaps’, der trækker på idéen bag det populære radioprogram, der …

Seks danske fyre har lanceret en ny app, der skal gøre din weekend endnu federe.

Heaps fest app for unge – UngUnivers.dk

Heaps fest app for unge | Ungunivers.dk

Dernæst er I klar til at finde andre unge at feste med. Ligesom i Tinder kan du like eller dislike potentielle party matches. Dem du disliker får det ikke at …

Du kender ‘Festen og gæsten’ fra radioens P3, som med gigant succes sendes den 31. december hvert år. Her bliver festgæster connected, så flest mulige festglade mennesker får en fantastisk nytårsaften. Nu er Festen og gæsten transformeret til en fest app, dog uden Danmarks Radio´s medvirken.

Danskeres nye fest-app kan blive den næste store ting

Danskeres nye fest-app kan blive den næste store ting – Euroman

24. okt. 2014 — Heaps er en ny app, der fjerner det akavede og pinlige ved dating og … gå ud med sine venner eller veninder og finde en ligesindet gruppe.

Heaps er en ny app, der fjerner det akavede og pinlige ved dating og bringer festende vennegrupper sammen. Efter at app’en har vundet stor popularitet på københavnske universiteter, er de danske bagmænd nu klar til at indtage resten af landet.

Chililay – Facebook

Opret en fest og find en gæst! Chililay Danmarks nye fest app! Opret en bruger her: https://www.chililay. com/lp/klartilfest/btn-facebook

To nye apps, der gør din nytårsaften lidt federe – Magasinet M!

To nye apps, der gør din nytårsaften lidt federe | Magasinet M!

Vi starter med Chililay, som er en forfinet udgave af ‘Festen og Gæsten’ fra p3, hvor folk, som har været for sent ude, kan finde sig en god gedigen fest at …

Pift årets sidste/første fest op!

Neksus

Web site created using create-react-app. … Neksus er Danmarks nye festapp, som giver dig mulighed for at finde privatfester i dit nærområde.

Web site created using create-react-app

FestivApp

Install FestivApp and browse the programs of your selected festivals and … Find the exact location of featured events, and ask navigation support.

Android and iOS application

Dansk fest-app indtager USA | stiften.dk

29. dec. 2015 — Seks festglade venner har udviklet en app, som matcher fester med … og talte vinduer for at finde frem til, hvor de skulle ringe på.

Seks festglade venner har udviklet en app, som matcher fester med gæster. Med 80.000 danske brugere, millioninvesteringer og en opstart i Los Angeles er de klar til at indtage flere storbyer i 2016.

Keywords: find fest app