Ground zero restaurant københavn

René Redzepi er ikke i tvivl om ny superhypet restaurant

René Redzepi er ikke i tvivl om ny superhypet restaurant: Book bord. Nu!

20. jan. 2022 — Restaurantscenen er, efter at have ligget i ufrivillig corona-dvale, … lige nu den Københavnske restaurantscenes ‘ground zero’.

Restaurantscenen er, efter at have ligget i ufrivillig corona-dvale, ved at vågne op til dåd. Tidens mest omtalte sted åbnede sidste uge i lokaler, der tidligere husede en cocktailbar – og det er allerede hundesvært at få et bord. Berlingske har talt med Jonathan Tam, der står bag det nye sted.

Ny toprestaurant i Rantzausgade: “Vi får vildt meget …

5 stjerner: På den gamle Carlsberggrund serverer de (nok) Københavns bedste karrysild

28. aug. 2022 — Denne gang lige midt i hipster ground zero. Det er han sluppet godt fra. Både hvad angår maden, indretningen og service.

Smørrebrød: »Smørrebrødsbaronen« Adam Aamann har åbnet endnu et spisested. Denne gang lige midt i hipster ground zero. Det er han sluppet godt fra. Både hvad angår maden, indretningen og service. Det lykkedes os faktisk kun at finde et enkelt lillebitte »hår i suppen«.

Fleisch, København – Restaurantanmeldelser – Tripadvisor

Ny toprestaurant i Rantzausgade: “Vi får vildt meget nabokærlighed” – Mit Nørrebro

6. mar. 2022 — Ny toprestaurant i Rantzausgade: “Vi får vildt meget nabokærlighed” · Restaurant Jatak har flyttet gastronomi i Michelin-klassen ind i bydelens …

Gourmetkartellet | Facebook

Fleisch, København – Restaurantanmeldelser – Tripadvisor

Fleisch, København: Se 518 objektive anmeldelser af Fleisch, som har fået 4,5 af 5 på Tripadvisor og er placeret som nr. 105 af 2.736 restauranter i København.

Fleisch, København: Se 518 objektive anmeldelser af Fleisch, som har fået 4,5 af 5 på Tripadvisor og er placeret som nr. 105 af 2.740 restauranter i København.

12 Best Restaurants in Copenhagen – Time Out

Gourmetkartellet

Denne gruppe er lavet for at starte et uformelt undergrunds kartel der skal fremme det at spise ude og spise mad der er lavet med kærlighed. En hyldest til

Denne gruppe er lavet for at starte et uformelt undergrunds kartel der skal fremme det at spise ude og spise mad der er lavet med kærlighed. En hyldest…

Gorilla I Stemningsfuld restaurant med livlig atmosfære

12 Best Restaurants in Copenhagen

21. apr. 2022 — The best restaurants in Copenhagen cover a whole lot of ground, … kitchen garden – while the kitchen’s unrelenting zero-waste ethos helps …

From down-to-earth joints to a shower of Michelin stars, these are the best restaurants in Copenhagen – for all budgets.

Gastronomiens Ground Zero – Ekstra Bladet

Gorilla I Stemningsfuld restaurant med livlig atmosfære

02. FLÆSKETORVET 63. KØDBYEN 1711 KØBENHAVN V TELEFON +45 3333 8330. EMAIL INFO@RESTAURANTGORILLA.DK. – ÅBNINGSTIDER

Vanløses høje vartegn er på vej – Magasinet KBH

Gastronomiens Ground Zero – Ekstra Bladet

11. sep. 2011 — Gastronomiens Ground Zero … LÆS OGSÅ: Eiffeltårnets himmelske restaurant … Catering. Annonce: Catering i københavn. Annonce: …

I gourmethøjborgen Paris bør du søge mod Place de la Madeleine, hvor alt i verdens bedste mad er at finde

Vanløses høje vartegn er på vej | Magasinet KBH

27. nov. 2020 — … en realitet — men det bliver uden roterende restaurant på taget. … efterhånden fået en del øgenavne som ‘Hullet’ og ‘Ground Zero’.

De længe ventede højhuse V360 ser ud til at blive en realitet — men det bliver uden roterende restaurant på taget.

Keywords: ground zero restaurant københavn